experience

De locatie

Terug naar overzicht

Onze tijdloze speeltuin

Het Ermerstrand ligt in Drenthe, 10 km van Emmen en is een gebied van 20 hectare grond met een meer, twee stranden, twee eilanden en een groene, bosrijke omgeving. Tussen de bomen en stranden van onze kleurrijke vakantiewereld bieden we een veelzijdig programma voor alle leeftijden, vol outdoor activiteiten, workshops, theater, kunst en nog veel meer inspiratie voor lichaam en geest.

We hebben op onze terrein uitgebreide kampeervelden met familie and volwassenen plekken. Je kan een van onze ingerichte accommodaties boeken of je eigen tent meenemen.

De grotere van onze twee stranden is ingericht voor families. Hier kunnen peuters en kinderen inspirerende workshops volgen, samen met hun ouders aan een yoga of meditatie sessie deelnemen en van het mooie strand en water genieten. Op ons andere strand kun je ultiem tot rust komen tijdens een massage, of je inner guru ontdekken tijdens een spirituele workshop. Dit strand is gereserveerd voor volwassenen.

In ons meer liggen twee wonderlijke eilanden die je creatieve hart sneller zullen laten kloppen! Tussen de bomen en grasvelden kun je hier verdwalen en jezelf terugvinden tijdens een sjamanistische ceremonie, een natuurworkshop, een drum sessie en nog veel meer...

Je kan Tijdloos met de auto of trein + taxi bereiken.

Adres: Steenbakkersweg 3, 7843 RM Erm

Onze tijdloze speeltuin