experience

Eten & drinken

Terug naar overzicht

Eten & drinken

Barbecue, sterrenchef cuisine, vegetarisch, veganistisch, gluten-vrij, vers sapje, tussendoortje, cocktail? We serveren het allemaal! Een groot gevarieerd aanbod aan eet-en drinkmogelijkheden vind je verspreid over het hele terrein.

A CHEF’S BEACH - STERREN CUISINE

Elke week, nodigen we een sterrenkok uit om je culinaire zintuigen te prikkelen op ons ‘A Chef’s Beach’ op het rustige Noorden van ons terrein. Speciaal voor jou een candle light diner à deux. Verjaardag, jubileum of vers verliefd? Hier kan je samen met je geliefde van een delicaat sterrendiner genieten! De Chef's line up zullen we in de loop van de komende weken met jullie delen. Uiteraard serveren we ook vegetarische menu’s. Mail ons alvast om je plek te reserveren!

MINIMARKT

Natuurlijk kan je ook de hele nacht een lekker hapje halen! Daarom hebben we een minimarkt op de camping met een breed assortiment aan snacks, borrelpakketten, sandwiches, vers fruit en drank. Hier kan je ook verzorgingsproducten, zonnebrandcrème en camping benodigdheden kopen.

ONTBIJTPAKKETTEN

Voor de beste start van je dag, neem je de tijd voor een uitgebreid ontbijtje dat we zorgvuldig voor je voorbereiden. Ontbijtpakketten kan je in onze campingwinkel bestellen!

BARBECUE

Een professionele barbecue met de lekkerste verse vis, vlees en groenten mag natuurlijk op geen vakantie ontbreken! Kom naar ons restaurant om hier je eigen stuk vis of vlees te kiezen en door onze chefs te laten bereiden.

Ja kan bij Tijdloos ook zelf voor je tentje barbecuen, mits dit is toegestaan door de brandweer. Barbecue pakketten (vega en vlees) kun je in onze campingwinkel bestellen.

Eten & drinken